E-MAIL: info@theagencies.se

COPYRIGHT

Cocoa Brown

© 2015

TOUGH STUFF 3 in 1 Body Scrub

Prisbelönta TOUGH STUFF är en tuff och enkel, 3-in-1 skrubb som förbereder din hud för solning, tar bort envis solbränna och är en fantastiskt exfolierande kroppsbehandling. 

Cocoa Brown’s TOUGH STUFF är tuff och enkel skrubb för grova områden såsom knän, armbågar och fötter.

VINNARE U Magazine Beauty Awards 2014 – ‘Best Exfoliator’

 

VINNARE IMAGE Magazine Beauty Awards 2014 – ‘Best Body Scrub’

 

The TOUGH STUFF Body Scrub är en tuff och enkel scrub för grova områden på kroppen – perfekt för fötter, knän, armbågar och händer. Denna fantastiska exfolierande skrubb är fantastisk för att förbereda huden för solning, ta bort envis gammal solbränna och naturligtvis, göra huden silkeslen.

TOUGH STUFF Body Scrub är den naturliga förlängningen av och kompletterande produkten för att förbereda huden innan du använder de berömda och prisbelönta Cocoa Brown brun-utan-sol- mousserna.

 

Hur man använder TOUGH STUFF: 

- Dra långa svepande drag bakåt och framåt med produkten på huden. Ju fortare du sveper, desto djupare exfoliering. Skölj av TOUGH STUFF när du har skrubbat f  färdigt. Skrubben kan användas 2-4 gånger i veckan.

- På TORR hud: TOUGH STUFF är skön och rinnig så att du kan använda den på torr hud om du vill. Fördelen med att använda den på torr hud är att du kommer få en djupare exfoliering.

- På VÅT hud: Fördelen med att använda den i duschen är att den är lite mjukare än om du använder den på torr hud. Detta innebär att den kan användas mer frekvent.