E-MAIL: info@theagencies.se

COPYRIGHT

Cocoa Brown

© 2015

Cocoa Brown by Marissa Carter

LOVELY LEGS Spray-Tanning Make-up för felfria spiror! 

Cocoa Brown LOVELY LEGS Spray är den senaste innovativa brun-utan-sol-produkten från Marissa Carter, en make-up som du sprayar direkt på dina ben, och som omedelbart ger dig en naturlig, bronsfärgad och felfri kakaobrun solbränna.

Lovely Legs Spray Tanning Make-Up utvecklades för damer som känner att de behöver någon form av täckning på benen för att dölja ådror, bristningar eller eventuella knutor och knölar. Lovely Legs ger dig inte bara en felfri solbränna utan hjälper också till att täcka brister och ger dig det självförtroende du behöver för att möta dagen.

Hur det fungerar: 

Förbered huden för brun utan sol genom att exfoliera med Cocoa Brown TOUGH STUFF i dagarna närmast din brun-utan-sol-applicering och fukta med CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturiser.

 

- Skaka burken i 20 sekunder och spraya sedan LOVELY LEGS på en Cocoa Brown Tanning Mitt och gnid sedan in produkten på ren och torr hud.

- LOVELY LEGS går att tvätta bort med varmt tvålvatten.

- Som med alla brun-utan-sol-produkter som omedelbart tvättas bort, kan färg överföras på ljusa kläder.

- LOVELY LEGS kan användas för sig själv för en medium brons-glow, eller sprayas över Cocoa Brown 1 HOUR TAN, för en mörkare look.

LOVELY LEGS SPRAY