E-MAIL: info@theagencies.se

COPYRIGHT

Cocoa Brown

© 2015

FAQ

Vanliga frågor...

 

Hur tar jag bort Cocoa Brown Tan?

Cocoa Brown är formulerad för att stanna kvar på huden i upp till 5 och 7 dagar och

avlägsnas bäst gradvis. Vår TOUGH STUFF Body Scrub är det mest effektiva sättet:

 

• Applicera scrub på våt eller torr hud i cirkulära rörelser för att ta bort gammal Tanning- kräm och död hud.

• återfukta huden väl efter varje dusch och exfoliering.

• Se till att huden är helt fri från all gammal Tanning-kräm om du applicerar mer!

 

Vad är skillnaden mellan 1 HOUR TAN och NIGHT & DAY TAN?

1 HOUR TAN är en långvarig, utvecklande solbränna. Om du föredrar din solbränna lättare, tvätta bort efter 1 timmes utvecklingstid. Du kan också lämna 1 HOUR TAN på upp till 3 timmar eller mer för att den ska bli mörkare. Solbrännan slutar utvecklas efter 3 timmar.

NIGHT & DAY TAN är en tvätta bort tan som tar dig från blek hud till en djup Cocoa Brown glöd direkt! Eftersom det är en mousse torkar den snabbt upp och du kan klä på dig medetsamma. När den tvättas bort lämnar NIGHT & DAY TAN en mjuk och naturlig lyster som kan stanna kvar i upp till 5 dagar.

 

Hur lång tid varar Cocoa Brown 1 HOUR TAN?

Cocoa Brown 1 HOUR TAN är formulerad för att pågå i upp till 5 dagar. Här är våra bästa tips för att behålla din solbränna -

• När du duschar första gången efter appliceringen kan du använda duschtvål men exfoliera inte huden.

• Vi rekommenderar att du väntar tills dag 2 eller 3 efter din applicering innan du börjar använda CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturizer. Om du återfuktar huden för tidigt kan det leda till att solbrännan bleknar alltför snabbt.

• På dag 4 och 5 börjar exfoliera huden med Cocoa Brown TOUGH STUFF Body Scrub i duschen och återfuktar efteråt. Försök att använda den på torr hud för envisa tan fläckar.

• Vi rekommenderar att du använder Cocoa Brown CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturizer dag 2 och 3 efter din applicering för att se till att det varar så länge som möjligt och bleknar bort jämnt.

 

Hur ofta behöver jag applicera på nytt?

Cocoa Brown är tillverkad för att hålla upp till 5 dagar och om du underhåller din solbränna på rätt sätt kan du vara säker på att den ser mörk ut och så fräsch som möjligt. Du kan göra detta genom att använda Cocoa Brown CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturiser som inte kommer att bryta ner din solbränna utan hålla huden återfuktad och ge näring som är idealisk för en perfekt tan applicering.

 

Om du vill uppnå en riktigt mörk solbränna rekommenderar vi att du lämnar 1 HOUR TAN på för 3 eller fler timmar eller använder Cocoa Brown 1 HOUR TAN "DARK" för en riktigt djup glöd.

 

Vilken Cocoa Brown Tan är den mörkaste?

För en mörk solbränna, använd Cocoa Brown 1 HOUR TAN "DARK". Nivån på DHA ( tan ingrediens) i DARK versionen av 1 HOUR TAN är betydligt högre än den ursprungliga Cocoa Brown 1 HOUR TAN.

1 HOUR TAN "DARK" fungerar på samma sätt som den ursprungliga 1 HOUR TAN. Lämna appliceringen på i en, 2 eller 3 timmar beroende på hur mörkt du vill ha din solbränna. Du kan se det utvecklas på huden så att du kan tvätta bort det när du är nöjd med färgen. Cocoa Brown 1 HOUR TAN slutar utvecklas efter 3 timmar och kommer inte att bli mörkare.

 

Har Cocoa Brown SPF i den?

Nej det finns inget UV-skydd i någon av Cocoa Brown produkterna. Se till att du är skyddad från solen genom att bära lämplig SPF ovanpå din Cocoa Brown solbränna.

Kommer min tan bli randig eller ojämn?

Eftersom Cocoa Brown tan är en mousse är den lätt att applicera och absorberas snabbt in i huden vilket minimerar risken för ränder eller ojämn applicering. Genom att använda Cocoa Brown PINK TANNING MITT kan du applicera tan jämnt på huden. Följ våra hudförberedande åtgärder för att säkerställa att din hud är redo för den perfekta Cocoa Brown tan appliceringen.

 

Vad ska jag använda för att applicera Cocoa Brown?

Cocoa Brown lämpar sig bäst med hjälp av Cocoa Brown PINK TANNING MITT.

Hur ska jag förbereda min hud för tan applicering?

För att uppnå bästa resultat vid applicering tillämpar du följande steg för att förbereda din tan applicering

• Cocoa Brown TOUGH STUFF Body Scrub är det bästa sättet att ta bort gammal envis solbränna och lämnar huden mjuk och len redo för ny tan applicering.

• Ju slätare hud desto bättre applicering så exfoliera och återfukta huden dagligen med Cocoa Brown CHOKLAD WHIP Oil - Free Body Moisturiser.

• Se till att huden är fri från lotions, parfymer, deodoranter och krämer den dagen du ska applicera tan.

• Duscha innan tan-appliceringen med duschtvål men exfoliera inte.

• Applicera ett lager nagellack på naglarna för att hindra färgning på dem.

• Applicera lite vaselin på ögonbrynen.

• Använd Cocoa Brown PINK TANNING MITT för att applicera Cocoa Brown tan.

 

Jag har aldrig använt Cocoa Brown tidigare, är det något jag bör vara medveten om innan jag följer tillämpningsanvisningarna?

Vi rekommenderar alltid att testa lite tan bakom örat för att se till att du inte får reaktioner eller känslighet av någon av Cocoa Brown produkterna.

Kan jag använda Cocoa Brown produkter om jag är gravid?

Cocoa Brown tan produkter är tillverkade med en växt som härrör DHA och är parabenfri. De är därför säkra att använda under graviditeten. Vi rekommenderar alltid patch testa tan bakom örat för att se till att du inte kommer att få några reaktioner eller känslighet från någon av Cocoa Brown produkterna.

Kan jag använda Cocoa Brown tan produkter i ansiktet?

Cocoa Brown tan produkter är lämpliga för användning i ansiktet. Så här applicerar du dem -

• När du är klar med appliceringen av kroppen så använder du överskottet på TANNING MITT och borstar lätt över ansiktet.

• Var noga med att undvika området runt ögonen.

• Applicera aldrig tan direkt på ansiktet och använd alltid så lite som möjligt.

 

Har Cocoa Brown Tan en falsk tan lukt? 

Cocoa Brown tan har en underbar blommig Tahitian Gardenia doft. Ingen av Cocoa Brown’s tan sortiment har den brända ’kex-lukten’ som är vanlig i de flesta falska tans.

Är den professionella Cocoa Brown sprayen i salongerna mörkare än 1 HOUR TAN mousse? 

Cocoa Brown 1 HOUR TAN professionell sprayen är en bråkdel mörkare än 1 HOUR TAN mousse som du köper i butikerna. När det gäller nivåer av DHA (den faktiska "solbrännan" i Cocoa Brown) den professionella sprayen är 8 %, 10 % eller 12 % DHA beroende på om du lämnar den på i en, 2 eller 3 timmar innan du tvättar bort.