E-MAIL: info@theagencies.se

COPYRIGHT

Cocoa Brown

© 2015

 

Bevara din solbränna OCH få mjuk, silkeslen hud med

- PRISBELÖNTA -

Cocoa Brown CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturiser! 

 

VINNARE U Magazine Beauty Awards 2014 – ‘Best Tan Extender’

Vad är CHOCOLATE WHIP? 

Att använda CHOCOLATE WHIP som en del av din brun-utan-sol-rutin kommer att garantera att din Cocoa Brown solbränna bleknar långsamt och jämnt. De flesta body lotions som finns på marknaden för närvarande innehåller olja, vilket orsakar att din solbränna bleknar ojämnt. Moussebaserade brun-utan-sol-produkter, som Cocoa Brown, är oftast vattenbaserade och som vi alla minns– olja och vatten går helt enkelt inte att blanda!

Fuktighetskrämen är också mycket näringsgivande för huden och har flera fördelar förutom den att bevara den perfekta Cocoa Brown-solbrännan. CHOCOLATE WHIP innehåller pantenol, vilket är lämpligt för acnebenägen hud eftersom den återfuktar samtidigt som porerna blir rena och klara. Genom att bilda en barriär på hudens yta hjälper pantenol till med att skydda mot skador som orsakas av miljöfaktorer du utsätts för dagligen.  Det innehåller även Vitamin E vilket hjälper till att reducera bristningar, åldersfläckar samt styrker hudens barriärfunktion.

Slutligen och viktigast, hur luktar CHOCOLATE WHIP ? Den sött doftande lotionen kombineras med signaturdoften Cocoa Brown Tahitian Gardenia med en injektion av kakao- Som ser till att du luktar så gott att du bör förbereda dig på att folk vill lukta på dig.

Hur man använder CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturiser… 

- INNAN du använder Cocoa Brown tan, applicera på områden såsom händer, fötter, armbågar och andra torra områden. Detta kommer att säkerställa en jämn, randfri applicering och även förhindra att solbrännan blir för mörk på dessa områden.

 

- FÖR ATT FÖRLÄNGA livslängden på din Cocoa Brown tan och säkerställa att den bleknar jämnt, applicera dagligen från och med dagen du applicerar brun-utan-sol.

 

- VARJE DAG för att huden ska kännas återfuktad och len, utan att den känns fet och oljig.

CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturiser