E-MAIL: info@theagencies.se

COPYRIGHT

Cocoa Brown

© 2015

AVLÄGSNINGSTIPS

Tips för att avlägsna Cocoa Brown

 

För att säkerställa att din Cocoa Brown Tan ser så felfri ut som möjligt är det viktigt att du har en bra ren bas att börja med. Detta kräver en korrekt borttagning av gammal solbränna, torr hud och eliminering av alla andra produkter på dagen för din applicering.

Här är våra bästa tips när det gäller att ta bort Cocoa Brown Tan och FÖRBEREDA huden för en ny applicering:

 

• Cocoa Brown är utformad för att lossna i lager så det är viktigt att du börjar med mild peeling dagligen när du bestämmer att din solbränna behöver tas bort. För bästa peeling, använd den prisbelönta Cocoa Brown TOUGH STUFF Body Scrub.

• Applicera TOUGH STUFF på våt eller torr hud beroende på hur djup peeling du önskar. TOUGH STUFF Body Scrub har mald pimpsten i sig och är verksam på tuffa områden som armbågar, knän, fötter och händer. Vi rekommenderar den inte för användning i ansiktet/på känsliga områden.

• Använd peeling handskar med TOUGH STUFF för en praktisk och en ännu mer intensiv exfolierings-process.

• Du kan använda TOUGH STUFF 3/4 gånger per vecka.

 

• Efter varje peeling rekommenderar vi att du använder Cocoa Brown Chocolate Whip Oil-Free Body Moisturizer för att ge näring åt din hud. Chocolate Whip innehåller vitamin E och pantenol som båda hjälper till att återfukta och skydda din hud vilket är särskilt viktigt efter att du har exfolierat.

• Chocolate Whip hjälper Tan-borttagningsprocessen och får det att blekna jämnare. Detta beror på att huden är frisk och återfuktad snarare än torr.

• Upprepa peeling och den återfuktande processen tills din solbränna har tagits bort helt från huden.

 

Du är nu redo för en ny Cocoa Brown applicering!

Se här för en komplett lista över Cocoa Brown återförsäljare.

Var noga med att kolla in #CocoaBrownTanTips för mer Tan tips här -